Gendt, januari 2014

Beste sportvrienden,

Hierbij willen wij jullie uitnodigen om deel te nemen aan het:

B.C. Gendt Open Badminton Toernooi 2014

Op zondag 13 april 2014 in sporthal ´Walburgen´,locatie Nijmeegsestraat 65b te Gendt.

Na de succesvolle voorgaande jaren, houden we ook dit jaar weer een koppeltoernooi. Dit houdt in dat er ‘s morgens dames- en herendubbels gespeeld worden en ‘s middags gemengd dubbel. Gezelligheid, sportiviteit en plezier zal zeker niet ontbreken tijdens ons toernooi.

We beginnen ‘s morgens om circa 09.00 uur met de dames- en herendubbel. ‘s Middags beginnen we om ongeveer 13.00 uur met gemengd dubbel, dit al naar gelang de inschrijvingen.

We verwachten u graag een half uurtje eerder in de sportzaal.

We spelen in de meeste gevallen een poulesysteem. We proberen u in te delen zodat u in ieder geval meerdere partijen kunt spelen. De koppels spelen onderling 2 volledige sets tegen elkaar.

Er wordt gespeeld in verschillendecategorieën, te weten categorie 7, 8 en 9.

Het inschrijfgeld bedraagt € 8,50 per persoon per onderdeel.

Heeft u als vereniging of als individuele badmintonner/ster interesse om mee te doen, reageer dan zo snel mogelijk na ontvangst van deze uitnodigingnaar onderstaand adres of telefoonnummer. Geef hierbij duidelijk de speelsterkte aan en namens welke vereniging u uit wilt komen.

Wij verzoeken u het inschrijfgeld over te maken op bankrekeningnr.NL18 RABO 0142 1062 86 t.n.v.

Badminton Club Gendt o.v.v. badminton toernooi 2014.Let op dit nummer is gewijzigd !

Deelname aan het toernooi is pas zeker als het geld is overgemaakt en denk erom wees er snel bij want vol is vol. Inschrijven kan tot 1 april 2014.

Graag zien wij u op zondag 13april tijdens het B.C. Gendt Open Badminton Toernooi !

Met vriendelijke groet,

Badminton Club Gendt