Op zaterdag 22 maart 2014 organiseert Alouette alweer de 3e editie van het Badmintonplanet Fun-Best toernooi. Voor het eerst zal dit jaar het  1-dags toernooi worden gehouden als toernooi voor recreatenteams.

Het toernooi wordt ’s ochtends om 09.00 uur gezamenlijk geopend. Tijdens het toernooi spelen recreantenteams, bestaande uit minimaal 2 heren en 2 dames, in poules tegen elkaar. Een wedstrijd bestaat uit een dames -, een heren- en twee gemengd dubbels. De poules worden naar sterkte ingedeeld en aan het einde van de dag is er voor elke poulewinnaar een mooie prijs beschikbaar. Na afloop van de wedstrijden sluiten we deze gezellige en sportieve dag af met een gezamenlijk diner.

BC Alouette organiseert jaarlijks al drie zeer succesvolle toernooien, namelijk het Start-Best (jeugd), Eind-best (senioren) en Team-Best (competitieteams). Dit jaar wordt het kwartet compleet gemaakt met de organisatie van Fun-Best (recreantenteams).

Willen jullie deelnemen aan het Badmintonplanet Fun-Best toernooi kijk dan op www.bc-alouette.nl voor meer informatie of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeten,

Fanny Schepens