Beste bestuurders en commissieleden van BBF-verenigingen,

Zoals jullie wellicht al weten, worden op 15 en 16 november de Brabantse Kampioenschappen georganiseerd bij ons in Den Bosch (zie onderstaand bericht voor de uitnodiging). Voor zover het bij nog niet alle BBF-verenigingen bekend was: ook BBF-verenigingen zijn van harte welkom op deze Brabantse Kampioenschappen.

Omdat wij het als BCH belangrijk vinden dat badmintonverenigingen samenwerken en met elkaar in contact zijn, ongeacht bij welke bond zij aangesloten zijn, willen wij jullie van harte uitnodigen om ook mee te doen met dit toernooi in De Maaspoort.

Er wordt gespeeld in de categorieën 1,4,6 en 8, dus voor iedere speler zijn er leuke wedstrijden te spelen.

Wij hopen jullie in groten getale te zullen zien in Den Bosch!

Met vriendelijke groeten,

Namens de TC van BCH,

Lilian Bouvy

Aan alle verenigingen in de Regio Noord-Brabant

L.S.

D.d. 15 en 16 november 2014, worden in alle regio`s de Regio-Kampioenschappen gehouden.

In Noord-Brabant zal dit plaatsvinden in de Sporthal De Maaspoort in `s-Hertogenbosch.

Er kan worden ingeschreven in de categorieën 1-4-6-8. Dus ook spelers van het niveau in de laagste competitieklassen en recreatiespelers kunnen meedoen aan deze Brabants kampioenschappen.

Inschrijven is mogelijk op toernooi.nl>badminton>Brabantse Badminton Kampioenschappen 2014. Hier is ook het reglement met de inschrijfvoorwaarden vermeld.

Graag willen wij u vragen het toernooi bij potentiële deelnemers te promoten.

Bijgaand een digitale poster, wellicht kunt u hier gebruik van maken.

De inschrijving sluit 2 november. Tijdig inschrijven voorkomt teleurstelling indien vroegtijdig het maximaal aantal deelnemers wordt bereikt.

Met sportieve groeten,

De RCW