Van BC Argus ontvingen we onderstaande uitnodiging voor hun toernooi op 9 oktober:

Beste Verenigingen van de BBF,Bijdeze willen we jullie vragen om jullie leden attent te maken op het volgende :

"Op zondag 9 oktober zal BC Argus voor het eerst een toernooi binnen de Bossche Badminton Federatie (BBF) gaan organiseren. Dit toernooi is bedoeld voor Dames en heren die 35 jaar of ouder zijn.  Graag nodigen wij alle veteranen uit, die zin hebben in een gezellig onderling Toernooi, waarbij meedoen belangrijker is dan winnen!
N.B. ben je Jonger dan 35 dan mag je wel inschrijven maar kun je alleen meedoen als er nog plek beschikbaar is.

Inschrijven is op individuele basis.
De indeling in teams voor heren, dames en gemengd dubbel door de organisatie op basis van indeling op geschatte sterkte.

Inschrijven kost € 10.00 per persoon, te voldoen bij de wedstrijdleiding in de zaal voor aanvang
Toernooi. Koffie en Thee zijn die dag voor de deelnemers gratis.We spelen op 5 banen. De wedstrijden gaan tot 21 punten, met een wissel op 11 punten volgens het rallypoint systeem. Verliezers tellen de volgende partij.
Aanvang toernooi is van 10:00 u tot 16:30 uur. De deelnemers van het toernooi worden een half uur voor aanvang verwacht.

We spelen deze dag in sporthal Bernrode. Parkeren kan aan de Zijlstraat 1a in Heeswijk-Dinther."

Zie ook de bijgevoegde flyer of www.bc-argus.nl

met vriendelijke groet,
toernooi commissie BC Argus

Attachments:
Download this file (BC-Argus Veteranen toernooi 2016.pdf)BC-Argus Veteranen toernooi 2016.pdf[ ]2184 kB