Team 1 kreeg dinsdag 4-11 Maasshuttles 2 uit Den Bosch op bezoek.

Helaas was één van hun dames niet aanwezig ivm ziekte wat dus dat betekende dat Lieke Boleij haar single automatisch won met 2x 21-0. Hetzelfde gold voor de damesdubbel. Monique Brouwer moest wel vol aan de bak en verloor helaas haar beide sets nipt met 19-21. Bij de heren ging het wat beter. Marco Swinkels won zijn eerste set met 21-19 maar kon dat niet vasthouden in de 2e set: 12-21. Bij Nino Haar waren de rollen omgekeerd. Hij verloor zijn eerste set met 13-21 maar wist de 2e set knap te winnen met 21-15. Tussenstand dus 6-4. Nino Haar en Marco Swinkels hadden tot dusver in het seizoen al hun sets gewonnen en ook deze keer kenden ze weinig problemen met hun tegenstander: 21-14 en 21-13. De eerste set in de mix van Marco Swinkels en Monique Brouwer verliep ronduit teleurstellend. Ze konden maar niet in hun spel komen: 13-21. De 2e set was echter zeer spannend en leverde uiteindelijk een mooie 21-18 winst op. Toen kon Lieke Boleij opdraven voor haar eerste en laatste wedstrijd in haar mix met Nino Haar. Deze mix loopt het hele seizoen al heel goed en ook dit keer was de overwinning vrij snel binnen: 2x 21-10. Eindstand dus 11-5. Hierdoor gaat het 1e team ongeslagen aan kop met 8 punten uit 4 wedstrijden. Nr 2 in de poule, Poona uit Zeeland, volgt met 4 uit 4. Met nog 4 wedstrijden te spelen is team 1 aardig op weg richting het kampioenschap.