Na de 2 eerder gewonnen wedstrijden tegen ABC 2 en De Klapper 1 stond de 3e wedstrijd bij Poona in Zeeland op de kalender.

Poona had ook de eerste 2 wedstrijden gewonnen dus het ging om de eerste plaats in de stand. De singles verliepen tegenvallen. Monique Brouwer wist de 1e set knap uit het vuur te slepen met 23-21 maar moest het op conditie afleggen tegen haar veel jongere tegenstander in de 2e set. De 1e set van Marco Swinkels verliep zwaar teleurstellend: 21-8. In de 2e set wist hij zich echter goed te herstellen maar moest uiteindelijk, na 4 onbenutte setpunten, de set aan zijn tegenstander laten: 25-23. Lieke Boleij maakte korte mette met haar tegenstander en won haar sets vrij eenvoudig. Dat gold niet voor Nino Haar die in 2 sets zijn single verloor. Tussenstand na de singles dus 5-3 voor Poona. Maar toen kwam de BC'80 motor op gang: Lieke Boleij en Monique Brouwer wonnen hun dubbel afgetekend met 21-9 en 21-15. Ook Marco Swinkels en Nino Haar speelden een uitstekende dubbel en wonnen met 21-16 en 21-15. De stand was nu dus 5-7 en dat betekende dat de overwinning binnen handbereik lag. Nino Haar en Lieke Boleij speelden een uitstekende eerste set in hun mix en wonnen met 21-12. Er was dus nog 1 set nodig om de overwinning binnen te halen en dat gebeurde meteen:Monique Brouwer en Marco Swinkels wonnen hun 1e set met 21-19 waardoor de overwinning een feit was. Dat overige 2 sets ook nog gewonnen werd is natuurlijk uitstekend voor het doelsaldo. Eindstand dus 5-11.