Na de 1 winst van de eerste wedstrijd tegen ABC 2 vorige week vervolgde team 1 de competitie uit tegen De Klapper in Schaijk. Evenals in de eerste wedstrijd verliepen de singles uitstekend.

Zowel Marco en Monique kenden weinig problemen met hun tegenstanders: 0-4. Bij Lieke verliept de eerst set moeizaam: 21-14. In de 2e set kende ze geen problemen en won overtuigend met 21-10. Nino speelde een spannende partij en won de eerste set met 21-15. Helaas ging de 2e nipt verloren met 21-19. Tussenstand dus 2-6. De herendubbel ging alleen in de eerste set wat moeizaam maar werd toch in 2 sets gewonnen: 19-21 en 14-21. De dames moeten duidelijk nog in hun ritme komen. Nadat ze de 1e set verloren hadden leek een overwinning in de 2e set onafwendbaar. Helaas werd de tussenstand van 10-15 door hun tegenstanders knap omgebogen in een 21-18 overwinning. Met een stand van 4-8 werd dus aan de mixen begonnen. Monique en Marco worstelen duidelijk met hun vorm. Gelukkig werd de 1e set gewonnen met 18-21 waardoor de overwinning was veiliggesteld. Helaas ging de 2e set verloren. Bij Nino en Lieke was het precies andersom. Eindstand dus 6-10.