Team 1 speelde de 1e wedstrijd van het nieuwe seizoen in de promotieklasse tegen ABC 2 uit Ammerzoden. De singles verliepen zeer voorspoedig.

Monique moest in een spannende wedstrijd de 1e set met 22-24 aan haar tegenstander laten maar in de 2e set waren de rollen omgekeerd: 23-21. Marco won zijn 1e set eenvoudig met 21-12 maar liet zijn tegenstander in de 2e set terugkomen. Toch ging de set met 21-19 naar hem. Lieke en Nino kenden geen problemen met hun tegenstanders en wonnen hun beider sets met ruime cijfers. In de damesdubbel waren Monique en Lieke in de 1e set duidelijk een maatje te groot voor hun tegenstander. De 2e set verliep echter zeer stroef en werd helaas verloren. De heren rekende in hun dubbel met 2x 21-14 zonder problemen af met hun tegenstander. Met de overwinning reeds binnen en een tussenstand van 10 - 2 werd vol vertrouwen begonnen de mix. Lieke en Nino hebben de vorm al goed te pakken en wonnen eenvoudig beide sets. Marco en Monique zijn echter nog zoekende naar de vorm in hun mix en verloren beide sets met 21-15 en 21-18. De eindoverwinning viel dus uit in 12 - 4 voor BC'80 1.