19 februari 2020

Badmintonvereniging gaat verder als BC’80 Blusco Boxtel.

Badmintonvereniging BC’80 heeft onlangs het sponsorcontract met Blusco B.V.  met 3 jaar verlengd. De vereniging wijzigt met ingang van 2020 haar naam in BC’80 Blusco Boxtel .

Drie jaar sponsoring

Blusco B.V.  sponsort de badmintonclub al enkele jaren. Sinds twee jaar dragen alle leden een clubshirt met het logo van Blusco B.V. . Eigenaren Eugène en Trudie van Geffen hebben besloten om nog zeker voor de komende drie jaar te blijven sponsoren. In ruil hiervoor is afgesproken dat de naam Blusco in de verenigingsnaam wordt opgenomen.

Opsteker

Het bestuur van de vereniging is hier erg blij mee. De sponsoring geeft ruimte om jaarlijks iets extra's te organiseren voor de leden. Afgelopen dinsdagavond 18 februari werden, als dank, Eugène en Trudie door alle leden van de badmintonclub in het zonnetje gezet.

Het nieuwe sponsorcontract is een mooie opsteker in een toch al feestelijk jaar. De vereniging bestaat 40 jaar in 2020. Een mijlpaal die uitgebreid wordt gevierd. In januari werd afgetrapt met een blacklight toernooi. Nog op het programma staan een junioren-seniorentoernooi, een reünie en een verrassingsactiviteit.

Competitie

BC’80 Blusco Boxtel neemt met drie teams deel aan de competitie van de Bossche Badminton Federatie (BBF). De tegenspelende clubs liggen in een gebied van Hilvarenbeek tot Heesch. Het sporttenue dat de competitie spelers dragen is volledig in de Blusco kleuren, zodat de sponsor overal in de regio zichtbaar is.

Over BC'80 Blusco Boxtel

De badmintonclub telt 60 volwassen leden en 14 jeugdleden. De jeugdtraining wordt, volledig op vrijwillige basis, verzorgd door eigen leden op dinsdagavond van 19.00 uur – 20.00 uur. Nieuwe jeugdleden zijn welkom. 

Bij de senioren (vrij spelen van 20:00 tot 22:30) loopt het spelniveau uiteen, dus ook voor mensen die het nog willen leren is er zeker plaats. Zij krijgen een beginnerstraining.  Kom gerust eens kijken op een dinsdagavond.