B.C. Gendt Open Badminton Toernooi 2020
Beste Badmintonners,

Allereerst de beste wensen voor 2020 en hoe dit beter te starten dan met een uitnodiging voor ons toernooi.

Graag willen we van deze gelegenheid gebruik maken om ons jaarlijkse toernooi in Gendt onder de aandacht te brengen.

Op zondag 5 april 2020 is het weer tijd voor ons toernooi, het BC Gendt Open Badminton Toernooi.

Ons toernooi is een zogenaamd Dubbel-Mix toernooi. We spelen dus dubbels (zowel dames als heren) en mixen (een dame en een heer). Hierbinnen hebben we de volgende klassen:
  • Klasse 6, spelers die in seizoen 2019-2020:
    • Maximaal 3 keer ten hoogste 5edivisie hebben gespeeld.
    • Maximaal 3 keer ten hoogste Mannen veer-1 hebben gespeeld.
  • Klasse 8, spelers die in seizoen 2019-2020:
    • Maximaal 3 keer ten hoogste 7edivisie hebben gespeeld.
    • Maximaal 3 keer ten hoogste Mannen nylon hebben gespeeld.
    • Maximaal 3 keer ten hoogste 3eklasse of klasse X hebben gespeeld in de recreanten
  • Klasee 9, spelers die in seizoen 2019-2020:
    • Maximaal 3 keer ten hoogste 8edivisie hebben gespeeld.
    • Recreanten die in seizoen 2019-2020 ten hoogste klasse Y hebben gespeeld.
    • Alle spelers zonder wedstrijdervaring

U kunt inschrijven voor 2 onderdelen: Mix en Dubbel. Voor 1 onderdeel inschrijven is vanzelfsprekend ook mogelijk.
Inschrijven zonder partner is ook mogelijk en dan proberen wij een match te zoeken met een andere speler.

De inschrijving is inmiddels geopend op toernooi.nl. De link is http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament?id=D3513893-BF32-4AF6-BDDF-1DE87AEF0DAE

Het makkelijkst is het als u zich inschrijft via de bovenstaande site maar mailen kan ook. U kunt ons altijd bereiken via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. indien er vragen zijn of dat u een inschrijving wilt doorgeven.

Zou u ons toernooi bij uw leden onder de aandacht willen brengen?

Hopelijk zien we u in Gendt op ons toernooi op 5 april 2020!

Met vriendelijke groet,

Alberdien Langen, Mirjan Witjes, Bob Romijn