Wat is dit!?
Daar is die dan, de eerste digitale nieuwsbrief van BC80!
Via de nieuwsbrief willen we alle clubleden op de hoogte stellen van wat binnen de club speelt. De bedoeling is dat elke 1 à 2 maanden een digitale nieuwsbrief wordt rondgestuurd met een opsomming van alles wat op dat moment actueel is. Gerelateerd aan onze club natuurlijk...

Geslaagd feest
Op een zonnige en warme zondag in mei hebben we ons jaarlijkse feest gevierd. Een fietstocht bracht ons naar twee bijzondere Boxtelse boerderijen. Na een middag knorrende varkens, mooie landschappen en kloten in de sloot zijn we bij d'n Boer aanbeland. De avond werd gevuld met eten van de barbecue, bingo en veel gezelligheid. Wat betreft het bestuur was het een geslaagde dag.

Zomercompetitie
De zomercompetitie is inmiddels een paar weken op weg. Elke week spelen we twee rondjes in wisselende samenstellingen, onder leiding van Dirk Boleij. Voor degenen die nog niet hebben gespeeld: meedoen kan nog. We sluiten de competitie af op dinsdag 4 juli.

Algemene ledenvergadering
Op dinsdag 19 september houden we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV). Tijdens de ALV bespreken we de financiën van afgelopen seizoen en hoe het met onze club is gegaan. Ook stellen we de begroting voor komend seizoen vast. We beginnen om 20:00 uur en gaan daarna nog lekker badmintonnen. Ongeveer en maand van tevoren krijgt iedereen een uitnodiging met de stukken voor de vergadering. Kun je niet komen? Graag een afmelding naar het bestuur.

Competitie
Leden die zich nog willen opgeven voor de competitie (als teamspeler of reserve) vragen we om dat zo snel mogelijk te doen. We zijn bezig om de teams samen te stellen. De competitie begint in de week van 25 september.

Introducees
Onze leden nemen soms introducees mee op dinsdag. Mensen die kennis willen maken met badminton zijn natuurlijk van harte welkom. We hebben daarvoor wel enkele regels. Introducees moeten de intentie hebben om lid te worden. Iemand mag drie keer gratis meedoen; daarna vragen we iemand om lid te worden. En we weten graag vooraf of je iemand meeneemt, dan kunnen we iemand goed ontvangen. Soms spelen mensen tijdelijk met ons mee, met hen maken we duidelijke afspraken.

Weetjes/nieuwtjes

Dirk Boleij is op 1 maart vader geworden van dochter Emma. Dirk en Sara van harte gefeliciteerd!