Beste leden,

Bij deze stuur ik jullie weer wat korte nieuwsberichten vanuit het bestuur van BC80.

Geen badminton met carnaval

Op carnavalsdinsdag is de sporthal nog omgetoverd tot Kwekpoel. Het is daarom op dinsdag 28 maart geen badmintonnen.

Bestuur

Voor de kerst lieten we al weten dat Kevin den Ouden vanwege een blessure helaas niet meer mag badmintonnen. Hij heeft inmiddels zijn lidmaatschap bij onze club opgezegd en ook zijn bestuurstaken neergelegd. We bedanken Kevin voor zijn inzet de afgelopen jaren en wensen hem veel succes met zijn andere hobby's.

Feest

Noteer de datum alvast: op zondag 21 mei is het jaarlijkse feest van BC80. We zijn al bezig om een leuke dag voor jullie te organiseren. Tegen die tijd volgt er meer informatie.

Nieuwsbrief

We hopen de volgende keer het nieuws wat flitsender te brengen. Er wordt achter de schermen gewerkt aan een nieuwsbrief! Wordt vervolgd.

Groeten, namen het bestuur,

Marian van Weert