Wedstrijdverslag – BC’80 1

BC 80 1 – Shuttle Up 2

Inleiding:

Een belangrijke wedstrijd voor BC80 1. We moesten immers tegen de nummer 1.

Vorige keer hebben we thuis verloren met 10-6, dus het wordt een lastige pot.

De tegenstanders hebben een invalheer, maar dan wel eentje die normaal gesproken in de hoofdklasse speelt, een zware kluif dus.

Uiteraard, traditiegetrouw, ook vandaag weer personele problemen; Monique meldt zich ziek af en dus moet supersub Astrid het vandaag waarmaken.

Herenenkel en damesenkel:

Aangezien de tegenstanders de enkels hebben omgedraaid beginnen Lieke en Dirk met hun enkelpartijen. Lieke wint na een stroeve start uiteindelijk toch vrij eenvoudig in twee sets.

Dirk heeft in de eerste set een verlenging nodig, maar wint ook twee sets.

Astrid heeft tegen de eerste dame goed haar best gedaan en een aantal mooie rally’s gewonnen, echter was de tegenstander te sterk.

Marco weet zijn enkelpartij na enkele zenuwslopende slagwisselingen te winnen, goed gespeeld!

Na de enkels is de tussenstand dus 6-2!!

Herendubbel en damesdubbel:

De damensdubbel verloopt zeer wisselend, de eerste set wordt verloren maar de tweede set winnen Lieke en Astrid vrij eenvoudig. Aangezien de heren precies hetzelfde verloop hebben wordt ook hier gelijk gespeeld en hebben we dus al na de dubbels 8 punten binnen! De koppositie is dus binnen handbereik.

Mixdubbels:

Lieke en Marco weten na een spannende mix-partij waarbij mooie punten zich afwisselden met vreemde fouten beide sets te winnen en de winstpartij is binnen!
Astrid en Dirk verliezen de eerste set met 22-20 waarna de tweede set helaas nog slechter verliep. Goed gespeeld, maar geen punten.

Slot:

Uiteindelijk dus een 10-6 winst, niet verwacht!!

Door deze uitslag staat team 1 twee punten los van de nummer 2 met nog 3 wedstrijden te gaan!!

Astrid bedankt voor het invallen en op naar de volgende wedstrijd maandag 29 november tegen ABC!