Team 1 heeft een wisselende resultaten behaald bij de start van de najaarscompetitie. Dit kwam mede door wat lichte blessures waardoor Monique op dit moment haar single niet kan spelen.

Ondanks het feit dat de tegenstander van Monique ook niet kon spelen in de single en deze wedstrijd dus in 1-1 eindigde, werd de eerste wedstrijd tegen Shuttle Up uit Berlicum helaas verloren met 10-6.

In de volgende thuiswedstrijd tegen ABC 2 uit Ammerzoden werd dus wel begonnen met een 2-0 achterstand. Door een blessure van Lieke in de mix moest daar ook een set opgegeven worden. Ondanks dat werd er toch gewonnen met 9-7.

In de 3e wedstrijd uit in Ammerzoden tegen ABC 3 ontwikkelde zich een dezelfde wedstrijd als tegen het 2e team van ABC. Na de dubbels was de stand 7-5 voor ABC 3 waardoor het op de mixen aankwam. Hierbij wist team 1 alle vier de sets te winnen waardoor dus opnieuw een benauwde zege werd behaald.