Na afwezigheid van Karin heeft team 3 zijn eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld. De spirit zat er al goed in onderweg  naar Berlicum.

Monique gaf aan wat last van haar rug te hebben, maar daar was niks van te zien in haar single. Met overtuiging 2 sets gewonnen met 5-21 en 13-21. Hierbij was de toon gezet.

Adrie begon aan zijn eerste paar slagen van dit seizoen. Adrie liet zien dat hij het nog niet verleerd is. Tijdens de spannende eerste set wist Adrie hem om te zetten in winst met 18-21. Helaas verloor Adrie de tweede set met 21-13.Sanne was erg zenuwachtig voor haar single. Dit was echter niet nodig. Sanne won overtuigend 2 sets met 7-21 en 12-21. Piet had een zware dobber aan zijn tegenstander. Piet wist helaas de 2 sets niet om te zetten in winst en verloor met 21-14 en 21-7. Sanne en Monique won de eerste set met 14-21. De tweede set ging moeizamer en kwamen op achterstand. Met een tandje erbij hebben ze de tweede set binnen gehaald met 18-21.

De heren wisten van te voren dat ze tegen een ijzersterk duo moesten. Het was een spannende wedstrijd waarbij voor elk punt gestreden werd. Helaas net verloren met 21-15 en 21-16.

De mixen werden tegelijk gespeeld. Piet en Sanne hadden een ijzersterk duo voor zich en verloor de eerste set met 21-8. De tweede set ging beter en kregen Piet en Sanne vertrouwen in het spel. Helaas hebben ze de tweede set verloren met 21-17.De wedstrijd van Adrie en Monique was erg spannend. De eerste set was gewonnen met 19-21. De laatste en 2de set was beslissend voor de wedstrijd. Het was een nagelbijtende set die Adrie en Monique knap wisten om te zetten in winst met 21-23. En wat was het team blij met 7-9 WINST!